Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Skinny ontbijt-in-een-potje

Zo na die vette decembermaand is het heerlijk om weer healthy te eten, toch? En ja, het is bekend dat het ontbijt heel belangrijk is, een gezond begin van de dag zorgt voor minder honger gedurende de rest van de dag. Maar wat als je haast hebt, je een trein moet halen, je eerste afspraak veel te vroeg gepland is of (zoals ik) nog voor je werk je kindje fris en fruitig weg moet brengen? Dan biedt een gezond ontbijt-in-een-potje dé uitkomst!

Een goed begin van de dag is heel belangrijk. Met dit Skinny ontbijtje in een potje kun je zelfs met haast nog goed beginnen!

Dit snelle ontbijtje met yoghurt, vers fruit en zaden is über gezond en vooral heel erg lekker. Maak het de avond van te voren, draai de deksel op de pot en de volgende ochtend kun je wegvliegen van huis en tóch gezond ontbijten!

  • 1 Persoon
  • 10 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Karamelliseer de zaden in honing. Laad de zaden even opdrogen, zodat ze door de honing lekker krokant worden. Meng je favo fruit! En nu vullen maar dat potje! Ook lekker om gewoon thuis te eten :-)”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 13-01-2014

Het Vriezerproof – Kookboek

75 heerlijke en eenvoudige recepten voor ontbijt, lunch en diner om in te vriezen. Preppen wanneer het jou uitkomt!

Pre-Order Nu!