×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Skinny groente-zalmburgers uit de oven

Yes, weer een nieuw recept bij m’n favo’s! Ik eet eigenlijk te weinig vis. En omdat ik ook al geen vlees eet, vind ik het wel belangrijk om af en toe vis te blijven eten. Maarrrr, goed nieuws: van deze mini zalmburgertjes heb ik echt gesmuld, dus die ga ik vaker maken!

Yummie, gezonde burgers uit de oven. Deze zalmburgers wil je maken!

En mooi meegenomen, ze zijn supergezond en skinny! Ik heb ze namelijk in de oven gebakken. Ik dacht eerst dat ze dan misschien te droog zouden worden, maar het ging goed en ze bleven heerlijk zacht van binnen. Probeer ze eens, hartstikke makkelijk! Ik at deze burgers met wat naanbrood en een avocado-yoghurtdip. Ze lijken me ook heerlijk met quinoa en wat tzatziki bijvoorbeeld, of een flinke salade. Mmmm. De ingrediëntenlijst is wat langer dan dat je van ons gewend bent en het recept is ook niet supersnel, maar het is het waard. Hierbij het recept voor kleine makkelijke zalmburgers!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-01-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member