×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Sinterklaasrecept: quesadilla mijters

Gesponsord – Nog op zoek naar een makkelijke maaltijd voor Sinterklaasavond? Nou, je ultieme Sinterklaasrecept is bij deze gevonden. Wraps zijn namelijk áltijd een goed idee voor een kidsproof maaltijd, maar al helemaal als je ze dan ook nog eens op het hoofddeksel van de grote kindervriend laat lijken, haha.

We leggen in dit Sinterklaasrecept twee tortilla’s in de vorm van mijters geknipt op elkaar.  Daartussen zit allerlei lekkers (zoals kaas!), zodat je een quesadilla krijgt. Een héle smaakvolle quesadilla trouwens, dankzij Santa Maria Fajita Seasoning No Salt Or Sugar Added en Santa Maria Chunky Salsa Medium.

Oh, tot slot nog even deze supertip voor als je ook ná Sint trek hebt in een gerecht met tortilla’s. Bekijk dan dit recept eens, lekker verrassend met crunchy bloemkool! En ga daarna ook een keer voor deze schotel. Mmm.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Snijd de overgebleven tortilla's in stukjes en leg ze naast de quesadilla's in de oven voor zelfgemaakte tortillachips.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 30-11-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member