Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Witte Oreo brownie

Toen ik deze witte Oreo brownie bakte voor Samuels eerste verjaardag en alvast een preview plaatste op onze Instagram, Twitter en Facebook, ontplofte onze social media kanalen. Haha. Ik had letterlijk een (calorieën)bommetje geplaatst 🙂 Eenmaal aangesneden kon ik de bejubelende reacties alleen maar bevestigen. Dit is goddelijkheid in Sinner-heaven!

Het recept komt van mijn zoetekauw-vriend Marcel. Hij maakte deze voor de kraamvisite van Samuel. Een simpele uitvoering: met een kant-en-klaar brownie-pakket waar je alleen water bij moet doen. En dan vervolgens deed hij tussen de stukken Oreo on top ook nog blauwe muisjes. Ik vond het zo leuk om een jaar later deze taart weer te serveren. En dit keer maakte ik ‘m helemaal zelf. Wat een succestreffer. Wat een heerlijkheid. Maken. Echt. Doen.

  • 1 brownie
  • 50 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 09-11-2014

Nieuw! Ovenbijbel

WAUW… TROTS.. wij hebben de nieuwste editie van de populaire 'Bijbelreeks' mogen maken! Ruim 150 heerlijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol!

Reserveer nu