×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Baksels

Cantuccini zelf maken

Het is weer zondag, tijd voor iets lekkers! Vandaag in de Sinner Sunday een recept voor Italiaanse amandelkoekjes: de cantuccini. Ideaal en heel origineel om te serveren bij de koffie.

Cantuccini zelf maken is helemaal niet moeilijk en vooral leuk om te doen. Zien ze er niet supermooi uit? Bíjna zonde om op te eten.

En als je toch in de bakmodus bent, kun je gelijk deze makkelijke bitterkoekjes met sinaasappel of deze gezondere bananenbroodkoekjes bakken. Lekkerrr!

Over zelf maken gesproken… Heb je ons Sneller dan bestellen-kookboek al? Het staat vol gerechten die nét zo lekker zijn als je favo bezorgmaaltijd en die je nog sneller zelf maakt.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“ Serveer de cantuccini met een sterke espresso waarin je het koekje voor het oppeuzelen doopt. Toch een topper om te serveren als je op zondag koffievisite krijgt? Food lovers, hup die keuken in!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 09-07-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member