×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Sesam-kaasstengels uit de oven

Nina’s guilty plessure en daardoor inmiddels ook de favo van mijn vriend en van mij: knapperige kaasstengels uit de kroeg. Met een beetje chilisaus. YUM! Alleen wel vetter dan vet. Dat is natuurlijk helemaal niet erg een keertje in de week. Maar thuis heb en wil ik geen frituurpan. Ik vind het veel leuker om een keer in de week raspatatjes te halen bij de snackbar of in de kroeg bitterballen te eten. Toch borrelen mijn vriend en ik na werk vaak gewoon thuis en dan is het fijn om te weten dat je toch een soort van kroeg-kaasstengels kan maken.

 

En ik moet je wel echt teleurstellen: ze zijn echt niet net zo lekker als in de kroeg, haha. Die diepgefrituurde stengels winnen het écht van deze skinny variant. Toch zijn deze wel echt heel erg lekker: krokant van buiten, smeuïg van binnen en met wat sesamzaad en zeezout er omheen. Dus stel dat je een keer thuis borrelt en geen zin hebt in de frituurpan, probeer deze een keer!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 13-09-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member