×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Salade niçoise met parelcouscous

Gesponsord Deze salade niçoise met parelcouscous is precies wat je nodig hebt op een zonnige dag. Alhoewel het een klassiek gerecht is, vernoemd naar de Franse stad Nice, bestaat er geen officieel recept van. Men eet het overal net iets anders. Maar, tonijn en ei zullen nooit ontbreken. Die ingrediënten kun je dus ook in onze variant verwachten. Wij serveren ‘m verder met haricots verts, zwarte olijven en een heerlijke dressing van knoflook, honing en azijn. Enne, mocht het zonnetje nou niet schijnen, dan haal je de zon toch gewoon zelf in huis met een glaasje La Route des Plages?!

Als je fan bent van recepten met tonijn, dan moet je deze eiwraps eigenlijk ook een keer proberen.

rosétip! LA ROUTE DES PLAGES

Misschien ken je ‘t al wel: La Route des Plages. Het is de bekende weg in Saint-Tropez die naar het strand leidt. Dat proef je terug in deze bijzondere rosé: met de frisse smaak en tonen van rood fruit waan jij je namelijk direct in zonnig Frankrijk.

Heerlijk bij een zomers salade, zoals de salade niçoise op deze pagina.

Bestel hier

Rosétip gesponsord door Gall&Gall

La Route des Plages

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 23-07-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member