×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Salade met mozzarella in krokante korst

Gesponsord – Stel je voor; een heerlijke Italiaanse salade met mozzarella, maar niet zomaar mozzarella. Op je salade ligt een WARME bol mozzarella in een heerlijke, kruidige, krokante korst… Ja, zó lekker! En als je gelijk aan tafel gaat na het bereiden, is die bol ook nog lekker smeuïg en zacht. OMG. Waarom hebben we dit niet eerder gemaakt? Nou, misschien wel omdat we Tafelgoud van Verstegen nog niet zo gek lang kennen, en da’s precies het lekkere mengsel waar de korst om de mozzarella mee op smaak is gebracht. Weinig zout, heel erg veel smaak!

Maar sinds we Tafelgoud wél ontdekt hebben, maken we het ene na het andere heel erg lekkere, originele recept. Kijk HIER maar eens. Tafelgoud is een melange die je perfect als vervanger van gewoon zout kunt gebruiken. ’t Is een heel lekkere, zoutige combi van specerijen, kruiden, groenten, miso én daarnaast een snufje zeezout.

Naast Tafelgoud is er trouwens ook fijngemalen Keukengoud, dat gebruik je meer om te koken en bakken, terwijl je met de Tafelgoud-molen zelf de grofheid kunt bepalen voor een nóg intensere geur en smaak. Voor deze salade met mozzarella zijn allebei de producten geschikt!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 09-06-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member