×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Salade met groene appel en kerriegarnalen

Het is al even geleden, maar ik heb een beetje een rare Kerst gehad. Ik heb het samen met Bart in een soort van sociaal isolement doorgebracht, haha. Omdat we echt nèt verhuisd waren zaten we tussen de dozen, rotzooi en viezigheid en voelde het raar om uitbundig Kerst te vieren. Je wilt dan gewoon je huis op orde hebben. Daarnaast was mijn broer Thomas met Kerst op skivakantie, en aangezien we altijd Kerst met het hele gezin vieren, werd ons familiediner verplaatst naar 29 december. Dus mijn echte fijne familie Kerstdiner heb ik pas de 29e gehad. En dat was heerlijk en gezellig! Thomas had met zijn vriendin Roos voor het voorgerecht gezorgd.

Een lekker en makkelijk voorgerecht: salade met groene appel en kerriegarnalen.

Ze maakten een salade klaar die heel simpel is maar net even anders dan anders. Echt verrassend lekker! Topidee als je eens een originele salade als voorgerecht wilt serveren. Een topper! Ik heb geen foto’s van het maak-proces, maar toch vond ik ‘m te lekker om dan maar meteen helemaal niet te delen. Hierbij de salade met groene appel van Thomas en Roos dus!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Superlekker en een verrassende combi: kerriegarnalen en groene appel. Tip: Zorg dat je de garnalen heel kort bakt, dan blijven ze heerlijk juicy.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-01-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member