Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Romige linguine met gerookte zalm

Wat een plaatje is deze romige linguine met gerookte zalm. Deze pastasoort lijkt een beetje op spaghetti, maar is net iets platter en breder. Waar spaghetti vaak met klassieke bolognesesaus wordt geserveerd, zie je linguine vooral in combinatie met vis of zeevruchten op het menu staan. Zo ook bij deze variant met gegrilde asperges en kruidenroomkaas. Twijfel niet langer en geniet vanavond van een heerlijk bordje pasta. ’t Kost je slechts 15 minuten!

Krijg jij nooit genoeg van al het lekkers uit de Italiaanse keuken? Check dan ook eens deze 5x Italiaans diner met wijntips.

  • 2 Personen
  • 15 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 17-08-2021

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!