×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Romige gnocchi met zongedroogde tomaten

Gesponsord – Gnocchi, die heerlijke Italiaanse aardappelballetjes staan bij ons iedere week wel een keer op het menu. Je kunt er zoveel mee! Enne, ons geheim voor de állerlekkerste gnocchi; bak ‘m. Dus hop, in de koekenpan ermee, in plaats van in kokend water. En dan nog een tip voor iedereen die – net als wij dus– gek is op gnocchi: deze romige variant is een échte aanrader. Je maakt ‘m met onder andere kaassaus (Romana), verse basilicum en zongedroogde tomaten. Romige gnocchi, als je ‘t eenmaal geproefd hebt, wil je nooit meer anders!

We maken gebruik van de lekkere ingrediënten van Grand’Italia, die je gewoon in de supermarkt scoort. En dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel, hè! Helemaal Chickslovefood-style. Kikadewado zeggen we dan, Kind kan de was doen :D.

Dit heerlijke recept voor romige gnocchi komt uit ons 20 minutes or less, more to impress-kookboek. Een zalig kookboek met zowel hele snelle als wat uitgebreidere recepten van over de hele wereld. Maar ook die uitgebreidere recepten zijn hartstikke makkelijk te maken! Het hele boek bekijken? Verrassing, je kunt hem HIER downloaden :).

Nou, hop, aan de slag!

Download dit boek gratis door op de cover te klikken!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Serveer deze gnocchi met een groene salade erbij!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 20-06-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member