×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Risotto met asperges uit de stoomoven – 6 ingrediënten

Gesponsord – Lieve stoomoven, wat moesten we zonder je. We hebben al zóveel lekkere recepten gemaakt met onze stoomovens van AEG, en deze makkelijke risotto met asperges is zéker een nieuwe binnenkomer in de top 3. Het fijne aan risotto uit de stoomoven is, dat je geen pannen vies hoeft te maken. Alles gaat hoppa, zo één ovenschaal in. Je wacht 30 minuten et voilà, klaar is je ontzettend lekkere maaltijd. Deze vegetarische risotto bevat trouwens niet alleen asperges, maar ook tuinerwtjes. Een heerlijke combinatie! En natuurlijk maken we ‘m af met flink wat Parmezaanse kaas en peterselie. Hallo, smaakbom!

Risotto maken in de stoomoven is niet alleen fijn omdat je dan nauwelijks afwas hebt, door het gebruik van de stoomoven blijven de vitamines uit die heerlijke asperges extra goed behouden. Je gaat het vanzelf merken, je gerecht blijft zo sappig! Nou, klaar voor een ontzettend lekkere, smeuïge avondmaaltijd? Scoor de 6 (!) ingrediënten en let’s go!

TIP! Meer avondmaaltijden met maar 6 ingrediënten? Dan is het 100x Skinny Dinners kookboek wat voor jou! Dit boek staat bomvol recepten die ook nog eens lekker gezond zijn. Klik op de cover om het boek voor een prikkie te scoren.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-05-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member