×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Quinoasalade met verse kruiden en feta

Jullie willen meer receptjes met quinoa? Dan krijgen jullie meer recepten met quinoa! Ik spreek het trouwens altijd uit als ‘kienooowa’. Maar het is eigenlijk ‘kienwa’. Wist je dat? Anyway, hoe je quinoa ook uitspreekt, deze salade smaakt er niet minder om. Ik maakte deze quinoasalade toen mijn vriendin Lobke en haar vriend Jordi en baby Juul bij Bart en mij kwamen lunchen. Oooh, Juul is zo lief! Lobke en Jordi ook hoor, trouwens. Ze zeiden braaf dat deze salade lekker was ;)!

Gezond en op tafel in een mum van tijd.

Oh en Elise krijgt net zo’n lieve baby, maar dan een jongetjesvariant. Ze is VANDAAG uitgerekend. Hoe excited! Maar goed, even back to het recept. Ik heb gemengde quinoa gebruikt van Ekoplaza huismerk. Dan heb je witte en rode quinoa in een zakje. Maar alleen witte of rode kan ook prima, hoor. Deze glutenvrije salade is lekker bij de lunch, maar kan ook goed als avondeten, met wat falafel erbij bijvoorbeeld.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Een schaar will do the trick! Even alle groene dingetjes goed mengen. Feta erdoor verkruimelen. Nu alleen nog de quinoa en klaar is je lekkere salade.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 16-10-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member