Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Preistamppot met spekjes

Dat we vaak andere keukens uitproberen en gek zijn op bijvoorbeeld Mexicaans of Grieks zal jullie niet ontgaan zijn. Maar de Hollandse pot is zeker ook een van onze favorieten! Als dat nou ook voor jou geldt, valt deze preistamppot met spekjes, feta en spinazie zeker in de smaak.

Het leuke is dat je ook een wijntip bij dit recept krijgt – dat zul je deze maand vaker zien bij onze recepten! Deze keer tippen we de Merinas Verdejo.

  • 2 Personen
  • 30 min

Wijntip! Merinas Verdejo

Merinoschapen grazen in de biologische wijngaarden van deze wijn. Een natuurlijke manier om de wijngaard van teveel onkruid te ontdoen en tegelijkertijd de wijngaard te bemesten. Een soepele en tegelijkertijd frisse wijn.

Bestel hier

Wijntip gesponsord door Gall&Gall

 

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 01-12-2020

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!