×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Pitabroodje hamburger

Gesponsord – Afgelopen week heb ik iets leuks gedaan. Ik was uitgenodigd voor het Dirk van den Broek-proefpanel. Wie, wat, waar? Nou, heel simpel. Supermarkt Dirk wil zijn producten constant verbeteren en vraagt de mensen die het állerbelangrijkst zijn naar hun mening omtrent deze verbeteringen. De klanten dus!

 

Da’s mooi. En nóg mooier is dat dit de eerste keer was dat het proefpanel werd georganiseerd, en ik mocht erbij zijn. En dat is best een eer, want de klanten vinden dit zo’n leuk en goed idee dat er op de eerste oproep al bijna 500 aanmeldingen kwamen! Op het menu van het eerste proefpanel: 4 soorten brood en 2 soorten hamburgers. Het doel van deze proeverij was om de uitkomsten te gebruiken om de producten nog verder te verbeteren om zo te komen tot de lekkerste hamburger en het lekkerste Dirk brood. Dirks versspecialisten van de bakkerij en slagerij waren erbij, evenals Dirks huiskok Ben van Beurten die de burgers op locatie bakte.

Het was een leuke middag, met een érg enthousiast panel (van jonge studenten tot gepensioneerde fijnproevers) die hun taak super serieus namen. Net als ik! Oké oké, iedereen die Chickslovefood.com leest weet dat ik geen vlees eet, dus ik heb me vooral gestort op het brood, haha. Maar tóch maak ik vandaag een recept met de (biologische) hamburgers, omdat het proefpanel daar zo enthousiast over was. Speciaal voor de meiden op kantoor die wél vlees eten, en omdat Dirk gewoon heel trots is op hun burgers. Oja, ik kan ook al verklappen dat er in de Dirk slagerij flink geëxperimenteerd wordt met nieuwe burgers.

Anyway, door naar dit simpele en volgens de meiden megalekkere (!) receptje. Alle ingrediënten kocht ik ditmaal bij Dirk.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-03-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member