×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Pistache cheesecake

Chickslooooovecheesecake. Als we dan voor een lekkere Sinner Sunday gaan, dan staat cheesecake wel hoog op ons lijstje. Enne, als we toch bezig zijn met lijstjes, deze pistache cheesecake verdient ook een hoog plekje op de ‘lijst met favo cheesecakes’! Want pfoeee, dit is LEKKER. Kijk ‘t plaatje maar, dat zegt al genoeg. Ja, het is handig als je van pistache houdt, dat wel. En van cheesecake. Als dat allemaal goed zit, dan is dit het allerlekkerste wat je op je beeldscherm gaat zien vandaag. En hopelijk binnenkort in real life!

Hoe maak je deze goddelijke pistache cheesecake? Nou, als je vaker taarten bakt, dan is dit bekend terrein voor je. Eerst maal je de koekjes, om de bodem te maken. Vervolgens maak je het cheesecake-mengsel met uiteraard, jawel, pistachenoten (duh!). Maar ook met slagroom en witte chocola bijvoorbeeld. SMULLEN. Eventjes 4 uurtjes geduld, want deze no bake cheesecake zet je gewoon in de koelkast. En daarna? Aanvallen!!

Wat dan nog meer op dat lekkere cheeseecake-lijstje van ons staat? Nou, espresso martini cheesecake, pornstar martini-cheesecake, marshmallow cheesecake én de traditionele New York-style cheesecake. Of misschien toch de brownie-cheesecake? Nou ehhh, daar gaan we ons nog even over buigen, oké? Té moeilijk kiezen, dit! Wat je ook kiest, het gaat je zeker weten niet tegenvallen. Maar eerst deze pistache cheesecake proberen hoor, die wil je sowieso niet missen! Kun je daarna wel weer back on track gaan, met dit boek 😉 .

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 16-06-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member