×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Pasta met pompoen met 6 ingrediënten

Vullende pasta, romige saus, lekker veel kaas, herfstige groenten… ooooh dit is echt een blijvertje jongens. Romige pasta met pompoen en boerenkool. En het beste van dit hele verhaal; je hebt er maar 6 ingrediënten en 20 minuten van je tijd voor nodig.

We hebben het hier trouwens over een soort cannelloni, want we vullen grote ‘pastabuisjes’. En die pastabuisjes maken we eigenlijk zelf, het zijn namelijk opgerolde lasagnebladen, Volg je ons nog? Hoe dan ook, welk naampje je het pastabeestje ook precies geeft, deze romige, cheesy pasta met pompoen is ultiem comfortfood!

Trek in meer pompoengerechten? Deze filodeegtaart met pompoen is ook echt een aanradertje.

Deze romige pasta met pompoen komt uit onze full colour scheurkalender 2023. Een luxe scheurkalender met 365 recepten die in 20 minuten klaar zijn met maximaal 6 ingrediënten. Mocht je dit recept in 2022 of begin 2023 lezen, dan is de kans groot dat de scheurkalender nog te scoren is, klik dan HIER!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 23-11-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member