Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Brievenbuskoekjes voor Pasen

We hebben toch iets leuks bedacht: paaskoekjes om (met je kids) te bakken en versieren. Nee, dat is nog niet alles 😉 Deze koekjes horen bij onze brievenbuskoekjescampagne. Door corona kunnen we Pasen (voor het tweede jaar op rij) niet vieren zoals we gewend zijn. Met veel mensen brunchen of lekker uit eten gaan, zit er dus niet in. Maar we komen met een superleuk alternatief (al zeggen we het zelf, haha). Stuur voor Pasen een (brievenbus)doosje met zelfgemaakte koekjes naar je loved ones om te laten zien dat je aan ze denkt. Wij hebben alvast een heerlijk recept voor je uitgewerkt met chocolade en vanille.

Enne… we maken het nog leuker, want we hebben ook twee verschillende downloadable paaskaartjes die je kunt printen en erbij kunt doen; deze roze en deze grijze variant. Maar het leukste komt nog: we hebben er een winactie aan gekoppeld. De bakker van de allerleukste paaskoekjes krijgt van ons een volledig Chickslovefood-bakpakket én Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Maak een foto van je creatie, zet ‘m op Instagram, tag @chickslovefood  en gebruik de hashtag #thischicklovesfood. Waar wacht je nog op, bakken maar!

Wil je nog meer bakken voor Pasen, maar hoeft dat niet door de brievenbus? 😉 Check dan eens deze 3x bakken voor Pasen.

  • 10 koekjes
  • 25 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 25-03-2021

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!