×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Ontbijt: Chocolade-quinoa met kokos

Dit klinkt misschien als een ongezond ontbijt, maar nee hoor. Dit quinoa ontbijt is skinny. Echt! Quinoa is powerfood, dat is je vast niet ontgaan. Het is heel erg gezond, levert veel energie en kan dus super dienst doen als ontbijt. Ik associeerde quinoa toch vaak met bijvoorbeeld zoete aardappel en feta, dus hoe krijg ik dat ‘s ochtends dan zo dat ik er zin in heb? Nou, deze manier is echt een aanrader, hoor! Het lijkt wel Bounty wat je eet! En dan een gezonde variant dus, want dit ontbijtrecept met quinoa maak je met hazelnootmelk, cacao, een theelepel honing en wat kokos. Best verantwoord, toch?

Zo lekker: quinoa met cacao in hazelnootmelk gekookt en afgemaakt met kokos. Goddelijk en zeker ook een voedzaam ontbijt!

Maak dit goddelijke ontbijtje voor jezelf of voor je kids. Zeker weten dat ook zij opeens quinoa een lekker ontbijt vinden!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 26-10-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member