Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Naanbrood met knoflook

Als ik bij een Indiaas of Nepalees restaurant eet, prop ik mezelf altijd voller met de heerlijke naanbroden dan met de curry, haha! Ik vind naanbrood zó lekker! We deelden dan ook al verschillende recepten voor naanpizza met jullie. Maar nog nooit het recept om op een simpele manier zelf naanbrood te maken. Nou, bij deze!

Eigenlijk heb je maar twee ingrediënten nodig, aangevuld met wat peper, zout, olie en kruiden of specerijen die je zelf lekker vind. Ik ben voor knoflook gegaan. Lees gauw verder om te zien hoe je dat doet, zelf naanbrood maken!

  • 4
  • 25 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Eet lekker warm, gewoon zo. Of bij een curry, of met wat hummus, of boter... Mmmmmm! Geniet van je home made naanbrood!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 19-11-2015

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!