×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Misosoep met kip wontons

Een lekker warm, gezond soepje met maar 6 ingrediënten! Hoe blij word je daarvan? Deze misosoep met kip wontons maak je met een basis van misopasta, met daarin paksoi, bosui en wontons gevuld met kipgehakt. Mmmm… Voor dit recept gebruiken witte misopasta, gemaakt van gefermenteerde sojabonen, die je kunt kopen bij de toko of biologische supermarkt.

Wel dol op misosoep, maar heb je liever een vega variant? Probeer dan eens deze misosoep met sobanoedels en gestoomde eitjes.

Voor deze soep moet je misschien even een klein ommetje maken langs de toko, maar dan kun je wel meteen een stoommandje meenemen om je zelfgemaakte wontons in te stomen. Want zelf wontons maken, is zo leuk om te doen! Het lijkt misschien een hoop werk, maar dat valt echt reuze mee. Je laat de wontonvellen even ontdooien, legt het gehaktmengsel erop en je vouwt ze aan de bovenkant dicht. That’s it! En heb je geen stoommandje? Geen probleem! Dan kook je ze gewoon mee met de soep. Gauw aan de slag  voor deze misosoep met kip wontons dus!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-05-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member