×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Midden-Oosterse wraps met bloemkool

Gesponsord – Ik denk altijd dat Italiaans m’n lievelingskeuken is, maar zodra ik dan weer iets uit de de Midden-Oosterse of Marokkaanse hoek probeer… Mmmm! Ik ben zo dol op kruiden, specerijen, uitgesproken smaken. En dan granaatappel, harissa,.. Kortom: FAN!

Eén van mijn favo smaken uit deze keuken is koriander of korianderzaad. Een perfecte smaakmaker in bijvoorbeeld Marokkaanse gerechten. Wist je trouwens dat korianderzaad echt anders smaakt dan verse koriander? Wat zoeter en minder uitgesproken. Aanrader dus, ook als je normaal niet van koriander houdt!

Deze Midden-Oosterse wraps zijn heel makkelijk te maken en dankzij het gebruik van korianderzaad komt die heerlijke Marokkaanse smaak echt naar boven, ze maken jouw wrappies af!

De foodblogger Francesca van Francesca Kookt is trouwens op zoek gegaan naar allerlei bijzondere smaken door de Spice Trail van specerijenmerk Verstegen te volgen. Zo kwam ze ook in Marokko terecht, waar ze alles leerde over het korianderzaad dat in dit recept gebruikt is. Je ziet het in het filmpje onderaan het recept!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-10-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member