Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Makkelijke vlaai

Gesponsord – Is het geen Sinner Sunday, maar heb je wel trek in een heerlijk gebakje? Daar hebben wij wat op gevonden! Met de rijstbodem van Lassie kun je namelijk een gezondere variant van de vlaai maken. Normaal zijn we niet zo van de kant-en-klare pakjes, maar hierin zit écht niets anders dan rijst. We maken de gezondere rijstvlaai af met kokosslagroom en pure chocoladerasp. Wie zei dat vlaai niet verantwoord én lekker tegelijkertijd kon zijn?!

Lees verder voor het uitgeschreven recept of bekijk de hele video op ons YouTube kanaal!

Abonneer je HIER op ons YouTube kanaal (is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s!)

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.

  • 1 taart
  • 60 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Voor een vegan versie: gebruik plantaardige melk en vervang het ei door 2 el chiazaad en 75 ml kokend water (even laten staan en daarna toevoegen aan het rijstmengsel).”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 31-05-2018

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!