×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Makkelijke Moussaka

Als kind at ik ooit voor het eerst bij een vriendinnetje moussaka. In mijn ogen was het lasagne met aardappel. Ik vond het heerlijk! Ik heb sindsdien altijd een kinderliefde gehad voor dit Griekse aardappelgerecht (van origine eigenlijk Turks). Maar om eerlijk te zijn heb ik het nooit zelf gemaakt. De recepten zijn vaak zo lang en enorm machtig door het gebruik van een dikke bechamelsaus.

Deze makkelijke moussaka is net zo lekker als die ik vroeger at!

Toen ik mijn koelkast opende en alleen nog aardappels, gehakt, aubergine en paprika vond, dacht ik opeens weer aan moussaka van vroeger. Zonder zin om zes uur in de keuken te staan, creëerde ik deze gemakkelijke versie van moussaka. En met succes. Want ja, ik heb nog steeds liefde voor dit gerecht! Een gemakkelijke versie dus, zonder bechamel poespas. Maar wel een romige smaak, door gebruik van roomkaas naturel. Komt ‘ie!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 04-07-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member