×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Makkelijk paasbrood met ei

Ik ben heel blij dat ik dit breekbrood ontdekt heb, en ik hoop jullie ook nadat je deze posting hebt gelezen. Het is echt héél makkelijk te maken, terwijl het er best wel spectaculair uitziet. Het geheim? Croissantdeeg. Okay, da’s niet het meest gezonde product in de supermarkt, maar Pasen valt wel een beetje onder Sinner Sunday, toch?

Dit brood van croissantdeeg vul je met ei, wat kaas en een zongedroogd tomaatje voor de zoute touch. Heerlijk! Enne, echt heel machtig, na twee stukjes zit je al best wel vol. Ik heb een klein bakplaatje, en daarom past er maar een brood op van 6 stukjes, maar als je een grotere bakplaat hebt kun je 8 velletjes croissantdeeg neerleggen, dan is je brood nog iets dichter zeg maar. Dan heb je wel twee blikjes nodig, in één blikje zitten meestal 6 deegplakjes. Hier komt -ie, zet deze maar bij je favorieten!

Geniet van je makkelijke paasbrood!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-04-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member