×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Maaltijdsalade met zoete aardappel en halloumi

Gesponsord – Hello, herfst op je bord! Offff in je lunchbox, want deze herfstige maaltijdsalade met zoete aardappel, paddenstoelen, tijm en halloumi kun je echt prima mee naar je werk nemen. Altijd fijn toch, zo’n gezonde lunch op werk?

Ik ben nogal van het meal preppen (je maaltijden van tevoren klaarmaken) en dan is het handig om een hele reeks vershoudbakjes in huis te hebben. Ik maak veel gebruik van de MasterSeal vershoudbakjes van Tefal, want deze zijn echt helemaal lekvrij, dus ideaal om in je tas mee te nemen! En je eten blijft er langer vers in, want er zit een speciale seal in het deksel. Als ik een salade mee naar werk neem, kies ik een bakje met een groene rand, die hebben verschillende compartimenten, zodat je de nootjes en dressing bijvoorbeeld apart kunt meenemen, dan wordt de rest niet zompig. Zoals deze of deze. I-de-aal.

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“En nog even over die Tefal-bakjes (die overigens in de vaatwasser en magnetron kunnen). Mocht je nou, zoals ik, ook wel eens foodpreppen voor je kids: ze zijn vrij van BPA én de eerste vershoudbakjes ever waar een Baby Care certificaat op is afgegeven. En je kunt ze meenemen in de luiertas tot je kind 30 is, want zolang is de garantie :D.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 27-10-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member