×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Linzenburgertjes à la Donna Hay

Bij het afgelopen dineetje met mijn eetclub was het thema American fastfood healthy style. Nou, waar denk je aan bij ‘American Fastfood’?Juist, aan hamburgers en patat! Mijn eetclubvriendin Femke en ik besloten voor ons cluppie mini linzenburgertjes te maken. Het recept komt uit het laatste boek van Donna Hay, Fresh en Light.  Ow, how I love dat boek. Ik vind Donna Hay een koningin. Al haar recepten zijn makkelijk te maken en zien er verrukkelijk uit.

En de Australische Donna is net als ons. Veel gezond, veel groentjes en af en toe een vette pasta. Heerlijk! Ook Fresh en Light is zo’n geweldig toegankelijk boek, met misschien wel de mooiste, cleane foodfoto’s die ik ooit heb gezien. Dit verrukkelijke recept komt daar dus uit! We hebben zelf bedacht om de burgertjes op vleestomaten te serveren. Lekkere combi!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Heerlijk met bijvoorbeeld home made cole slaw en zoete aardappel friet!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 25-04-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member