×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Koolhydraatarme schotel uit de stoomoven

Gesponsord – Vandaag hebben we een heerlijke koolhydraatarme schotel uit de stoomoven op het menu staan. Hiervoor gebruiken we onze geliefde (stoom)oven van AEG, waar we écht niet meer zonder kunnen! Ook deze heerlijke schotel die je maakt met courgette, kippendij, pijnboompitten, cottage cheese en zongedroogde tomaat laat maar weer eens zien waarom. Je hebt er slechts 5 ingrediënten voor nodig en hij staat binnen no time in de oven. Daarna doet de AEG stoomoven de rest van het werk voor je!

Dit heerlijke recept is 1 van de 366 recepten uit onze scheurkalender 2024. Hierin ontdek je iedere dag een recept voor het avondeten, dat met maar 5 ingrediënten te maken is! Dus een heel jaar lang niet meer die vraag: ‘wat eten we vanavond?’, heerlijk toch?!

Na deze koolhydraatarme schotel uit de stoomoven op zoek naar nog meer inspiratie voor een gezonde ovenschotel? Bekijk snel onze 3x leftover ovenschotels uit de stoomoven met 6 ingrediënten. En vergeet niet nog deze stoomoven hacks te checken, want daarmee haal je alles uit je stoomoven!

Check de video op onze Instagram-pagina:

Dit recept komt uit onze scheurkalender 2024, bekijk ‘m door op de cover te klikken:

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-06-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member