×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Kokos pancakes

Na dit artikel mag je nooit meer roepen dat je geen inspiratie hebt voor het ontbijt. Want dit wil je iedere dag maken (kwartiertje eerder de wekker? Da’s het waard, hoor). Deze pannenkoekjes bestaan uit weinig meer dan haver, kokos en wat gedroogde abrikoosjes, maarrr damn, zo lekker! Mooi meegenomen: ook al proeven ze als een zondige verwennerij,  ze zijn hartstikke healthy. WIN-WIN noemen we dat!

Glutenvrij, suikervrij (fruitsuikers in de abrikozen tellen we niet mee, hoor) en ook nog eens zonder zuivel. En zoals je van ons gewend bent, very easy om te maken. Bekijk hierboven de video; zo maak je kokos-haverpannenkoeken! Wat doet Bart het goed als camera-boy hè :). Hij zit te denken over een carrière switch. Nog even rustig het recept nalezen? Uiteraard! Hieronder de stapjes van de kokospannenkoeken op een rij. Een gezond ontbijt dus. Wat kan dat eerste maal van de dag toch leuk zijn :).

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 16-07-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member