×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Kip met lentegroenten

Bij Pasen denk ik altijd aan brunchen. Ik vier het elk jaar met mijn familie en een tafel vol met eten. Waar je zonder te ontbijten bij aanschuift en vervolgens veel teveel eet. Vervolgens gaan wij meestal een stuk wandelen, waar we bij terugkomst weer vrolijk verder gaan met eten van de ‘restjes’. Yep, zo gaat het ieder jaar. En ondanks dat de paasbrunch niet weg te denken is, kun je Pasen natuurlijk ook ‘s avonds vieren. Maar, wat eet je dan?

Een lekkere grote, goede kip uit de oven met veel voorjaarsgroenten. Ik at dit een paar weken terug bij mijn zus in Brussel en mijn vriend en ik waren lyrisch. Zo lekker! Ik dacht ‘dit ga ik maken met Pasen’. Hierbij voor jullie het recept in video en hieronder uitgeschreven, misschien eet jij dit ook wel aankomend weekend.

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Ook lekker: wat aardappelparten door de groenten erbij! Of serveer met stokbrood zodat je met stukjes brood de heerlijke mosterdsaus uit de ovenschotel kan scheppen.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 02-04-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member