×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

KIDS: Sterrenpannenkoeken

Vandaag weer eens een artikel in de categorie: hoe laat ik mijn kiddo meer groenten eten. Volgens de moeders om me heen vinden kids groenten een stuk plezanter als ze er leuk uit zien (check!) en eten ze graag hun bordje leeg als ze zelf hebben mogen helpen in de keuken (dubbelcheck!).

Hoe leuk zijn deze sterrenpannenkoeken (alvast lekker Kerstig!), op deze manier vallen courgette en paprika ineens in de categorie acceptabel bij kinderen, hoop ik zo. En je kleine opdonder kan lekker zelf de sterretjes uitsteken. Ik heb hieronder een basisrecept voor pannenkoeken gebruikt. Wil je écht helemaal op de healthy tour gaan, vervang je het tarwemeel voor boekweitmeel en de gewone melk voor water of een plantaardige variant. Het kan allemaal!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je kunt natuurlijk op dezelfde manier appel-banaan pannenkoeken maken voor als je je kind wat meer fruit wilt laten eten.”

Tip van Nina

“Als je kleinere pannenkoekjes op dezelfde manier bakt, bijvoorbeeld drie in een pan, heb je alvast een leuk voorgerecht voor Kerst!”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 10-12-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member