×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Kidsproof

KIDS: Pasta Pesto gaat als een raket!

Vandaag een kidsproof recept van jawel, een papa! Wat zijn we daar trots op! We hebben deze chef al eerder voorbij zien komen, bijvoorbeeld bij het recept voor deze Indiase maaltijd. Maar naast heerlijke grote mensen maaltijden kokkerellen, is Mark ook inmiddels expert op het gebied van kinderprutjes dankzij de komst van zijn zoon Finn en heel recent dochter Lysa! Met trots introduceren wij dus zijn recept.

Mark: “Wanneer kinderen beginnen met eten is het belangrijk om ze veel verschillende pure smaken te laten proeven. Als ze wat ouder worden gaan ze met de pot mee eten en kan je ook wat smaakvoller, maar nog steeds zoutloos, gaan koken. Bij Finn is pasta één van zijn favorieten. Ideaal als het gaat om snelheid en variatie. Groenten zijn hier ook makkelijk in te verwerken en daarmee ben je verzekerd van genoeg vitaminen“.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 18-09-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member