×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Kidsproof

KIDS: Pannenkoekmuffins

Een échte lievelings voor veel kids: pannenkoeken. Ik koos er altijd voor om pizza te eten op mijn verjaardag (nu nog steeds trouwens, haha!) maar ik wed dat er ook heel veel kinders rondlopen die pannenkoeken kiezen als favo maaltje. Hoe je pizza omturnt in muffins laat ik je hier zien, vandaag gaan we aan de slag met de muffinvariant van pannenkoeken.

Leuk en lekker voor kleine kinderen, maar ook voor grote (pannenkoeken zijn Barts lievelingseten :D). Een ideale pannenkoekensnack, die je ook makkelijk in een lunchtrommel kan stoppen. Komen ze!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Warm lekker, maar koud ook. Garneer eventueel met suiker of stroop. Deze jongens smaken eigenlijk als hele dikke mini-pannenkoekjes. Geniet!”

Tip van Nina

“ Ik heb nu appel en rozijnen gebruikt omdat dat Barts lievelings-pannenkoekcombi is (ja, ik maak de KIDS heel vaak voor mijn vriend van 30, haha!), maar je kunt natuurlijk ook gaan voor kaas, of bosbessen, of… whatever you like!”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-04-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member