×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Kidsproof

KIDS: Bananen-choco lolly’s

Hoe geinig zijn deze lolly’s? Ik ben er verliefd op. Super kidsproof, als ze van bananen houden dan. Samuel is in ieder geval écht gek van banana’s, als we al in de supermarkt langs bananen rijden dan maakt hij herhaaldelijk een soort piep geluidje wat betekent dat -ie iets te eten ziet én dat -ie dat wilt. En als ik dan niet snel genoeg reageer volgt er een vast beraden “DIEEEEEE”. Met wijzende vinger.

Deze variant met chocolade is dan natuurlijk helemaal een schot in de roos, dat snap je. Ik heb een best wel healthy pure rauwe reep chocolade gebruikt met 80% cacao, dus dat mogen kids best een keer toch? Je kunt allerlei verschillende soorten toppings gebruiken. Ik heb een handje gemixte noten met gedroogde fruit stukjes gebruikt. Maar bijvoorbeeld alleen pistachenootjes of walnoten kan ook prima. Enne, stiekem zijn deze lolly’s ook heel lekker voor volwassenen. Komen ze!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 15-04-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member