Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Key lime pie

Heb je al eens een key lime pie gemaakt? Het is een traditionele taart uit Amerika. Florida, om precies te zijn. De titel geeft het al weg, maar deze pie wordt oorspronkelijk met key limes gemaakt. Deze gelige limoenen zijn echter niet overal verkrijgbaar, dus wij gaan voor gewone limoenen. Don’t worry, daar wordt-ie niet minder lekker van! 😉 Dit baksel heeft een kruimelige bodem van Maria biscuits en een heerlijk friszoete vulling. Haal je innerlijke banketbakker naar boven en versier deze mooie taart met toefjes mascarpone en schijfjes limoen.

Gek op frisse baksels? Check dan ook eens deze 10x recepten met citroen waar overigens ook ‘gewone’ gerechten met citroen instaan.

  • 1 taart
  • 45 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 27-06-2021

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!