×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Italiaanse quinoa

Hoi foodies! Vandaag maak ik – Femke – mijn debuut op Chickslovefood, super leuk! De komende maanden loop ik stage bij zowel Chickslovefood.com als Chickslovehappiness.com.  Ik zit in de laatste fase van mijn studie journalistiek en vind schrijven – naast koken uiteraard – het allerleukste wat er is. Verder ben ik een piepklein beetje verslaafd aan social media, wil ik trouwen met Harvey Specter en heb ik ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Chickslovefood!

Mijn favoriete keuken is zonder twijfel die van de Italianen. Risotto, pizza, ravioli, je kunt me er voor wakker maken. Ik wil elk dieet uitproberen, maar ik zal never nooit nee zeggen tegen pasta. Maar, eerlijk is eerlijk, echt gezond is het niet. Gelukkig heb ik daar iets op gevonden! Sinds een tijdje ben ik aan het experimenteren met quinoa, je kunt er alle kanten mee op. Zo ook de Italiaanse kant! Zie hier: mijn versie van een Italiaanse quinoa.

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Voor nog meer smaak kun je een handje rucola toevoegen. Enjoy! ”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 12-08-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member