×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Healthy ontbijtmuffins

Weer een nieuw healthy baksel op de zaterdag. Zoals jullie weten bak ik vaak op zaterdagochtend samen met Samuel iets gezond zoets. Marcel slaapt dan uit. Vervolgens komt -ie na het uitslapen naar beneden en dan komt de geur van verse koffie én de zoete bakgeur uit de oven hem tegemoet. GOODMORNING HONEY! Haha. En als ik dan op zijn vraag ‘Is dit slecht?’ glunderend kan antwoorden ‘nee schat, helemaal verantwoord’, kan mijn weekend al niet meer stuk.

En oké, toegegeven: hij bestudeert met opgetrokken wenkbrauwen mijn baksels, want het liefst eet -ie gewoon suikerbommen. Haha. Maar goed, dit is oprecht lekker. Echt.

Enne ook lekker: healthy banana bread. Klik hier voor het recept.

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Ik ben dol op de combinatie vanille/hazelnoot/kokos. Maar je kunt van alles in dit beslag gooien. Wat denk je van rozijnen/banaan/walnoten? Of geraspte wortel en walnoten? Misschien post ik wel een deel 2 binnenkort ?”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-11-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member