Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Healthy chocopops

Healthy chocopops, lees je dat nu goed? Zeker wel! Veel van jullie zijn vast wel bekend met die mierzoete ontbijtgranen. Wij vinden ze stiekem heerlijk, maar écht gezond zijn ze natuurlijk niet. Daarom maakte we deze gezonde variant zodat we ongegeneerd kunnen genieten van ons verantwoorde ontbijt. We maakten ze met gepofte rijst en cacao voor de herkenbare crunch en smaak en chiazaad en lijnzaad voor de gezonde twist. Heerlijk door je (plantaardige) melk of yoghurt.

Als je de healthy chocopops al een feest vindt, kijk dan ook eens naar ons lijstje met maar liefst 3 gezonde ontbijttaarten. Zoals je ziet maken we graag een feestje van het ontbijt, laat dat maar aan ons over!

  • 2 Personen
  • 10 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 10-04-2020

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!