Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Hartige ‘everything’ pannenkoeken

Vooruit dan, omdat het vandaag Nationale Pannenkoekendag is een recept voor, jawel, pannenkoeken. Natuurlijk ken je ze met stroop, poedersuiker, kaas of appel. Maar deze zijn een tikkie anders. Ken je de ‘everything’ bagels? In Amerika kun je ze soms kiezen bij het ontbijt in hotels en zo, en volgens mij noemen ze ze bij Nederlandse bagel-lunchrooms ook zo. Het zijn die bagels met allemaal zaadjes en pitjes erop. Love it!

Mijn pannenkoeken van vandaag zitten ook bomvol ‘everything’, pitten, zaden, groenten en kaas. En lekker dat ze zijn! En megavullend. Believe me, na twee van deze jongens zit je echt vol. Voordeel van maar enkele pannenkoeken bakken: dit recept is ook nog eens megasnel. Okay, komt -ie!

  • 4 stuks
  • 30 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 30-03-2012

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!