×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x hartige banketletter

We presenteren vandaag, speciaal voor Pakjesavond, 3x hartige banketletter! Wat heerlijk is dit zeg! Probeer er eens eentje met kip kerrie of onderstaande vegetarische! Alle drie zijn het toppers.

Zin om met je kids iets te bakken? Probeer dan deze sinterklaasmuffins.

1. Hartige vegetarische banketletter

Ook voor de vegetariërs onder ons staan er genoeg opties op onze site, zoals bijvoorbeeld deze vega banketletter. Te leuk toch? En zó lekker! Deze letter vullen we gemengde paddenstoelen, courgette en verse kruiden.

Hartige bladerdeeghapjes

2. Hartige banketletter

Dé banketletter die je wil eten als je even snel wat wil maken voor Pakjesavond. De oven doet het meeste werk en jij hebt straks een banketletter klaar die heerlijk gekruid is.

 

3. Hartige kip kerrie banketletter

We sluiten dit 3x hartige banketletter-lijstje af met een kip kerrie banketletter. Dat klinkt misschien best gek, maar hij is echt goddelijk. Met maar 5 ingrediënten staat deze zo op tafel.

 

Wijntip! Catena Chardonnay

Deze Chardonnay wordt gemaakt door het meest prestigieuze wijnbedrijf van Argentinië. Met een mooie geconcentreerde smaak van ananas, boter en vanille.

Bestel hier

Wijntip gesponsord door Gall&Gall

Dit recept is geschreven op 05-12-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member