Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Gezondere ontbijt-bananensplit

Gesponsord – Mmm… zo’n heerlijke bananensplit met roomijs en pure chocolade… Een heerlijk dessert. Maar wist je dat je ook prima kunt ontbijten met een bananensplit? Nee? Nou, probeer dan deze gezondere variant eens, gemaakt met Griekse yoghurt, honing, pure chocolade en de Krokante Ontbijtgranen van Bolletje; de gezondere ontbijt-bananensplit dus!

Dat klinkt toch als een perfect ontbijt? In plaats van alles bij elkaar te gooien in een kom, kun je dus ook prima de banaan in tweeën delen. En zeg nou zelf, daar word je toch blij van ’s ochtends? Deze gezondere bananensplit is in 5 minuten gemaakt en je hebt er maar 6 ingrediënten voor nodig. Easy peasy dus! We gebruiken Bolletje Krokante Ontbijtgranen omdat deze, in tegenstelling tot de meeste kant-en-klare krokante muesli’s, geen geraffineerde suikers bevatten, maar wel lekker krokant zijn doordat ze ovengebakken zijn. Ze bevatten zelfs 50% minder suiker dan andere krokante muesli’s. Laat het verantwoord genieten dus maar beginnen!

  • 1 persoon
  • 5 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 09-05-2018

Chickslovefood Skinny Six scheurkalender 2022

Dit wil je: een bomvolle kalender (365 recepten) om het hele jaar door simpel, verantwoord én behoorlijk gezond te eten. De recepten bevatten maximaal 6 ingrediënten en bij elk recept staan de voedingswaarden vermeld!

KOOP 'M HIER!