×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Gezonde plaattaart met groene groenten

Een hartige taart eten terwijl je op de gezonde tour bent? Ja hoor, kan gewoon! Neem nou deze lekkere gezonde plaattaart met groene groenten. Heerlijk licht maar alsnog lekker romig en hij is ook nog eens te maken met maar 6 ingrediënten die makkelijk te verkrijgen zijn. Ideaal!

We maken de bodem van filodeeg, wat wat minder zwaar is dan hartige taartdeeg of bladerdeeg. Scheurt filodeeg bij jou altijd? Haal het dan uit de verpakking en laat ontdooien onder een vochtige theedoek. Dan kan het niet misgaan! Nou, wat cottage cheese, asperges, erwtjes, dille en pistachenootjes erop en je bent er. De oven doet het werk voor je. LEKKER!

Dit plaattaartje komt uit ons Healthy mei digitaal meal plan. Met dit plan ga je lekker gezond de zomer in, dankzij 31 dagschema’s met gezonde en gevarieerde gerechten. Maar je krijgt niet alleen de dagschema’s, onze maandplannen bevatten ook de recepten, boodchappenlijstjes én voedingswaarden. Hoe fijn! En om de prijs hoef je het ook niet te laten, het bomvolle meiplan kost maar €7,50.

Enne, na deze gezonde plaattaart op zoek naar meer smakelijke plaattaartjes? Bekijk deze met pompoen eens! Ook aanradertjes: deze filoquiche met zalm en courgette of deze filodeegpizza met maar 6 ingrediënten.

Dit plaattaartje komt uit ons Healthy mei digitaal meal plan. Klik op de afbeelding om ‘m te shoppen voor maar €7,50:

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 24-04-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member