×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Filodeegquiche met zalm en courgette

Tijd voor deze filodeegquiche met zalm en courgette. We kiezen voor een combi waarmee je bijna altijd goed zit: vis & verse dille. Voeg daar romige cottage cheese en krokant filodeeg  aan toe en het is genieten geblazen!

Deze filodeegtaart met pompoen met 6 ingrediënten is – voor de filodeegliefhebbers – overigens ook een toppertje. Wist je dat filodeeg de magere (‘gezondere’) variant op bladerdeeg is? Ideaal als je even back on track wil gaan. Dat kun je heel goed doen met Het back on track plan – de lente-editie. En zou deze filodeegquiche met zalm en courgette dus ook heel goed in passen.

Geen ‘back on track’ voor jou, maar wel zin in zalm? 🙂 Probeer dan eens deze romige zalmtaco’s of ga voor deze zalmpakketjes uit de oven met 6 ingrediënten. Weet je trouwens al hoe je zelf vis en papillotte maakt?

 

 

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Liever vega? Vervang de zalm door cherrytomaatjes.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 27-03-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member