×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Gezonde Italiaanse plaattaart

Gesponsord – Confession: wij vinden álles lekker met bladerdeeg. Van bladerdeeghapjes bij de borrel tot de lekkerste hartige taarten met een korst van bladerdeeg. Normaal bladerdeeg is niet per se heel voedzaam, wat af en toe natuurlijk hartstikke prima is…maar wat nou als je op de gezonde tour bent en wordt overvallen door een bladerdeeg-craving? Nou, dan ga je vanaf nu voor het volkoren bladerdeeg van Koopmans en maak je er deze gezonde plaattaart mee. Dit bladerdeeg is nieuw, nét zo lekker én ‘t bevat véél meer vezels dan ‘gewoon’ bladerdeeg. En daardoor bombarderen wij het bij deze tot een prima basis voor een (gezins)maaltijd, óók als je in zo’n lekkere gezonde flow zit dus.

Wat je er dan mee maakt, met dat volkoren bladerdeeg? Nou, deze lekkere plaattaart bijvoorbeeld. Je eet er met 2 of 3 personen van. Thank us later!

Oh, en alvast een idee voor als je zin hebt in zoet? Je kunt maar beter goed voorbereid zijn, dus dan maak je gewoon lekker deze appeltaart, waarbij je het normale bladerdeeg vervangt door de volkoren variant. Héérlijk.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 12-01-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member