Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Gevulde kalkoenhaas met home made rösti-rondjes

Gesponsord – Met kerst willen we natuurlijk allemaal iets bijzonders op tafel toveren. Maar Nina en ik willen ook graag dat die indrukwekkende gerechten wel een beetje makkelijk te maken zijn. Nou, dan is dit wat ons betreft hét kalkoengerecht voor aankomende kerst. Bijzonder maar wél gemakkelijk te maken. Wedden dat je hiermee indruk gaat maken?

Want een gevuld haasje met feta en pistachenootjes, geserveerd met home made rösti rondjes én een haricotverts boeketje, daar ben je toch impressed door? Enne heel leuk: dit gerecht maakten wij voor het Hoogvliet kerstmagazine. Jij kan vast wel raden hoe trots ik ben. De kalkoenhaasjes uit het ‘Bijzonder lekker-assortiment‘ van Hoogvliet en alle overige boodschappen zijn dus allemaal te verkrijgen in de Hoogvliet winkels of je bestelt ze gemakkelijk online. Oké, komt –ie!

  • 2 Personen
  • 75 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je kunt de röstirondjes prima van tevoren maken en invriezen. De fetavulling kun je ook al de dag van tevoren klaarmaken en afgedekt in de koelkast bewaren. Zo kun je ontspannener je kerstdiner in!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 07-12-2016

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!