×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Gevulde courgette met feta

We vinden courgette zo’n fijne groente, want je kunt er echt álle kanten mee op. Wat dacht je van courgettenoedels, gegrilde courgette en courgettesoep? Allemaal even lekker. In dit recept maken we gevulde courgette met een heerlijke, rijke vulling van onder andere parelcouscous, kastanjechampignons, broccoli gedroogde dragon, feta en walnoot. Heerlijk toch, zoveel groenten?

Dit gerecht is van zichzelf al een vitaminebom, maar wil je nu extra vitamines behouden? Stoom de broccoli dan een paar minuutjes in een stoommandje dat je gewoon bij de Blokker (of toko) kunt kopen. Hoe het werkt? Je vult de pan met een klein laagje water, zet daarin het stoommandje met de broccoli (of andere groente) en doet de deksel op de pan. Vijf minuutjes stomen en je bent klaar. Erg makkelijk, maar broccoli koken kan ook gewoon. Succes!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Je kunt broccoli in plaats van koken in water ook 5 minuten te stomen in een stoommandje (te koop bij de toko of Blokker). Dan blijven er extra veel vitamines in de broccoli zitten en dat is wel zo fijn in de winter.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 19-01-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member