×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Gevulde courgette met falafel kerrie

Gesponsord – Wat is nou een beter moment om de geweldige nieuwe falafelvariant van Maza uit te proberen dan deze week, de week zonder vlees?! Go for it met deze gevulde courgette! Want ja, geweldig is -ie, deze nieuwe falafel, we hebben ‘m al geproefd natuurlijk. Die heerlijke falafelsmaak zoals je gewend bent, maar dan dus met een subtiele kerriesmaak. Blijvertje!

Ook een blijvertje: dit recept. Makkelijk, lekker, gezond en tóch wat origineler dan een standaard AVG’tje op een doordeweekse avond, toch? Wedden dat je het vlees niet mist.

En voor alle kerrielovers out there nog een tip, voeg een lepeltje Maza kerrie hoemoes toe om deze gevulde courgette nóg smaakvoller én smeuïger te krijgen. Aanrader!

En kun je nog wel wat meer inspiratie gebruiken voor een simpel avondmaal zonder vlees? Moet je deze spaghetti eens zien, ook héérlijk.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 10-03-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member