×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Gefrituurde sushi met gerookte zalm

Gesponsord – Sushi! Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om zelf te maken, en wij helpen je graag op weg met deze twee heerlijke sushirecepten. We maken maki om precies te zijn! Heb je zin om uit te pakken? Ga dan bijvoorbeeld eens voor gefrituurde sushi, daarmee geef je de maki’s dan een krokante laag van panko, net als bijvoorbeeld tempura garnalen of tempura groenten. We serveren de gefrituurde sushi in dit geval met gerookte zalm, avocado en zoetzure komkommer. Lekker dat dat is! En natuurlijk kun je die smaken combineren, maar wij verwerken ze in twee soorten sushi. We maken hiervoor gebruik van de lekkere producten van Saitaku, die vind je gewoon in de supermarkt!

De sushismaak te pakken? Vul je maki’s eens met wat anders, bijvoorbeeld met mango, omelet of surimi. Origineel maar bovendien erg lekker! Meer sushi-inspiratie nodig? Klik even hier!, we hebben genoeg recepten online staan!

Dit heerlijke recept komt uit ons 20 minutes or less, more to impress-kookboek. Een zalig kookboek met zowel hele snelle als wat uitgebreidere recepten van over de hele wereld. Maar ook die uitgebreidere recepten zoals deze gefrituurde sushi zijn hartstikke makkelijk te maken! Het hele boek bekijken? Verrassing, je kunt hem HIER downloaden :).

Download dit boek gratis door op de cover te klikken!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-06-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member