×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Gazpacho

Toen ik laatst een superlekkere gazpacho bij de brasserie van het Conservatorium Hotel at, kwam dit koude soepje meteen heel hoog op mijn to cook list. En toen ik van de Albert Heijn ook nog eens een verspakket opgestuurd kreeg om zo’n verfrissende, koude soep mee te maken, móest ik er wel mee aan de slag.

Ik heb het recept dat bij dit pakket zat aangehouden, maar een beetje opgespiced met wat extra knoflook en peper. Hieronder zet ik neer hoe ik de gazapcho heb gemaakt. Je kunt natuurlijk altijd ietsje minderen met de knoflook. Het is een recept voor een flinke hoeveelheid soep, maar ik heb ‘m gewoon nog een paar dagen in de koelkast bewaard en iedere dag een glaasje genomen. Hoe lekker is dit koude soepje op zo’n klamme, warme zomerdag als deze! Ideaal als licht diner, of als lunch. En ook nog eens helemaal vega, clean en raw.

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Eet met wat gegrild brood. Een topgerechtje op een warme zomerdag, dat ook nog eens heel gezond is!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-07-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member