×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Gamba’s met knoflookmayonaise, spinazie en krieltjes

Gesponsord – Heb jij je menu voor de feestdagen al helemaal uitgedacht? Wij zijn alweer volop aan het voorkoken hoor! Mmm… al die lekkere receptjes die alvast de revue passeren, we krijgen er zo’n feestelijk gevoel van! Dit recept voor gamba’s met homemade knoflookmayonaise, spinazie en krieltjes is er weer zo eentje. Yum!

Voor dit fijne kerstgerecht hebben we ons laten inspireren door een heerlijk feestdagenrecept van LIDL. Het najaars- en feestdagen assortiment van LIDL is enorm verrassend en uitgebreid, zodat je nú al de lekkerste gerechten kunt voorproeven, voordat de festiviteiten écht aanbreken. Zo weet je zeker dat wat je met kerst op tafel zet hartstikke lekker is. Ideaal, toch? En het beste is dat dit recept zo simpel is dat echt idereen het kan maken, zelfs als je niet zo’n keukenprins(es) bent!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Dep de krieltjes voordat je ze bakt even droog, zo worden ze wat krokanter!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 12-12-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member